Friskvårdsprodukter

Vi erbjuder friskvårdsprodukter av hög kvalitet som gör skillnad för ditt mående

Foodbox

God, nyttig och hälsosam mat

Foodbox är som en egen kock. Deras färdiglagade rätter som är speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form gör att du orkar mer både i vardagen och på fritiden. Med deras produkter kan du varje dag äta god och näringsrik mat utan ansträngning. All mat tillagas i Sverige av naturliga råvaror och med minimal mängd salthalt. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna. 

Jag är intresserad

Forever Living

Hälso- och hudvårdsprodukter

Forever Living startades 1978 i USA och finns idag i över 150 länder. Med en vision om att erbjuda möjligheten till ett rikare liv genom ökat välmående och mer egentid utvecklar man produkter inom kosttillskott, träning, hud- och hårvård. Bland annat hjälper företagets Aloe vera-produkter dig både att må bättre och se bättre ut. 

Jag är intresserad

Svenska spikmattan

Spikmattor som hjälper dig med värk, avslappning och spänningar

Med ett skonsamt material är Svenska spikmattan gjord för att alla ska kunna använda den. Mattan är gjord för att varje pigg ska ta på djupet och för att du ska kunna dämpa trycket genom att använda en T-shirt utan att mattan tappar verkan. Bland Svenska spikmattans produkter finns även flera andra produkter på samma tema, såsom vadband, fotmattor och axelspikmattor. 

Jag är intresserad

Egenvårdspoolen

Naturliga näringstillskott för terapeutiskt bruk

Hos Egenvårdspoolen hittar du vitaminer, mineraler, aminosyror, fettsyror, kombinationsmedel, växtbaserade medel och örter. Målet är att erbjuda produkter som är naturliga och utan onödiga tillsatser samtidigt som de uppfyller kliniska kriterier. 

Jag är intresserad

Neolife

Kosttillskott, hud- och hårvårdsprodukter samt rengöringsprodukter

Målet hos Neolife är att hjälpa människor ta kontroll över sitt välbefinnande både fysiskt och ekonomiskt genom att erbjuda produkter för hela familjen. Från kosttillskott gjort på fullvärdig kost till vetenskapligt utvecklade hud- och hårvårdsprodukter och rengöringsprodukter som är bra för miljön.

Jag är intresserad

ION Silver

Marknadsledare på Kolloidalt Silver

ION Silvers vision är en värld där hälsofrihet och friskvård är naturligt och tillgängligt för alla. Därför tar man fram naturliga produkter som renar kroppen på ett hälsosamt sätt. Produkterna är bakteriedödande, antiseptiska, rensande och främjar både led- och muskelbesvär.

Jag är intresserad

Dr Organic

Organiskt Shampoo, fuktighetskräm och deodorant

Dr Organic har tillit till naturen har inspirerats av dens många välgörande egenskaper när de skapat sitt utbud av prisbelönta och ekologiskt förbättrade hälso- och skönhetsprodukter.

Jag är intresserad

Linnex

Ett effektivt liniment

Förebygg skador eller behandla ömma muskler med hjälp av Linnex produkter som sticks och värmekräm. Stryk på där du har ont och känn värmen sprida sig och göra gott på det smärtsamma området. Linnex är ett populärt varumärke som många professionella kiropraktorer och naprapater använder.

Värmekrämen från Linnex har en avslappnande effekt tack vare innehåll av capsaicin och mentol. Du använder krämen i förebyggande syfte för att minska risken för sträckningar och andra skador. Du får en snabb effekt och du behöver bara göra en eller max två strykningar på det område som du vill behandla.

Linnex säljer sitt effektiva liniment i tre olika former, 500 ml, 100 ml och stick.

Jag är intresserad

Fujiiryoki

Ledande tillverkare av massagestolar

Japanska Fujiiryoki är ledande i utvecklingen av massagestolar sedan 1950-talet. De utvecklar och säljer medicintekniskt certifierade massagefåtöljer med högsta kvalitét.

Jag är intresserad